The Greatest Guide To نیلینگ
The Greatest Guide To نیلینگ
Blog Article
چرا فوم پلیاتیلن بهترین گزینه برای عایقبندی ساختمان است؟
پایدارسازی به روش نیلینگ به دلیل ایمنی و انعطاف پذیری بالا در اجرا و قیمت مناسب، رایج ترین روش پایدارسازی در سطح ایران و جهان است، جهت آشنایی بیشتر در خصوص این روش می توانید به مقاله پایدارسازی به روش نیلینگ (میخکوبی) مراجعه بفرمایید.
پس از نصب میلگردهای نیلینگ ، یک دیواره سطحی کم ضخامت که معمولاً شامل شاتکریت همراه با یک لایه تسلیح سبک فولادی به صورت شبکه های از میلگرد می باشد، سطح دیواره شیروانی یا گود را می پوشاند. هدف از اجرای این دیواره جلوگیری از فرسایش سطحی خاک، ایجاد سطح تمام شده مناسب تر برای ساخت و سازهای احتمالی بعدی می باشد.
در مرحله سوم از فرآیند طراحی که مرحله نهایی نامیده میشود، به گسیختگی خارجی برای طراحی دائمی، ملاحظات لازم برای وقوع زلزله، گسیختگی داخلی، طراحی رویه موقت و دائمی و محاسبه ماکزیمم نیروی کشش رویه پرداخته میشود.
تغییر در طرح: در صورتی که با توجه به شرایط، طراحی ها انجام شده پاسخگو نباشد، اطلاعات حاصل از ابزار بندی در فاز های اولیه پروژه نیاز به ایجاد تغییرات در طراحی را مشخص کند.
عمق گودبرداری در این مرحله تا حدی است که خاک بتواند برای دوره ۲۴ تا ۴۸ ساعت بهطور پایدار حفظ شود، که این مقدار بسته به نوع خاک و ویژگیهای مکانیکی، معمولاً حدود ۱ تا ۲ متر است. عرض گودبرداری نیز باید بهاندازهای باشد که ماشینآلات و تجهیزات اجرای نیلینگ بهراحتی در محل مناسب قرار گرفته و بتوانند عملیات پایدارسازی را بهخوبی انجام دهند.
در هر مرحله از عملیات حفاری، گمانهها یا چاهکهایی به صورت افقی و مایل و همچنین به کمک دستگاههای حفاری مخصوص، در سطوح شیبدار و دیوارههای محل گودبرداری ایجاد میشوند.
علاوه بر بحث پایش، کنترل کیفیت اجزای سازه نگهبان در حین اجرا نیز اهمیت ویژهای دارد.
در مرحله بعد، با استفاده از محاسبات دقیق و جداول ساده شده، طراحی اولیه صورت میگیرد. سپس باید به پارامترهای مهمی شامل مقاومت اتصال میخها، قدرت پیوند بین دوغاب و خاک (چسبندگی) و طول و فاصله آنها از یکدیگر، دقت شود.
این امر به دلیل جلوگیری از خروج دوغاب نیلینگ چیست به بیرون از چاله انجام میشود.
لازم است که برای قرار گرفتن میخ در وسط و مرکز سوراخ از اسپیسرهای پلاستیکی در فاصلههای حداکثر ۳-۲ متر و ۰.۵ متری دو انتها روی میخها استفاده شود.
بنابراین، روش میخکوبی، نهتنها از نظر فنی بلکه از جهت اجتناب از مشکلات قانونی نیز باید با دقت بالا اجرا شود. این فرایند نیازمند در نظر گرفتن عواملی مانند قدمت سازه، نوع بارگذاری ساختمان موردبررسی و اهمیت مشارکت مالکان و یا مالک بهرهبرداری از ساختمانهای مجاور است.
در عملیات گودبرداری و پایدارسازی با استفاده از روش میخکوبی، به هوای فشرده نیاز بوده که وظیفه تأمین آن به عهده کمپرسورها است. موتورهای کمپرسور عمدتاً به شکل دیزل یا برقی عمل کرده و توسط واحد هواساز با استفاده از روش مکش هوا و فشردهسازی آن به همراه تأمین فشار، کار میکنند.
این شرایط ممکن است موجب آن شود که به انجام اقدامات حفاظت در برابر خوردگی پرهزینهای نیاز داشته باشیم.